Известие

Collapse
No announcement yet.

След 3 години ...

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• След 3 години ...

Здравейте колеги ,
    Едва ли някои помни ама преди три години си карах 33-ка.После ме нямаше ,но скоро пак ще си взема АР 33 1.7 IE (този път).Колата е тази
    http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?t=38998

Мисля 4е историята и е добре известна,,пък да видим както казват "Където е текло пак ше тече " и "който се е качвал на 33-ка пак ще се качи рано или късно",вие какво ще кажете има дребни забележки ,но всичко мисля че ще се възстанови максимално близо до оригиналното откъм инериор и някой неща от екстериора,
    На първо време ще ми трябва оригинална топка за скоростния лост ако някой има да си каже ,и по нататак кората на тавана това е засега като я взема ще се види какво още ще измисля ,може би премахване на фолиото от прозорците от задния задалжително ама е опасно за реотана май.

Поздрави на всички
    Ако съдбата ти обърне гръб-изчакай я да се наведе.....
    Звукът може да бъде
    описан само така: представи си смесица от бръмченето на Nascar-Chevys и пакистанска свиня-майка

Лелком бак иначе радвам се че се връщаш в сектата Успех колега

Comment

Благодаря колега ,
      няма начин да не се върна,опитах се да си върна дори старата алфа ,която карах преди ама засега няма резултат .В момента я кара човек ,който не заслужава дори да се качва ами я кара ама не зависи от мене ,даже щеше да ме блъсне една сутрин като пресичах за работа .Идеше ми да го смачкам ама дори не спря тва говедо.
      Звукът може да бъде
      описан само така: представи си смесица от бръмченето на Nascar-Chevys и пакистанска свиня-майка

Comment

Здравей колега и добре дошъл обратно в сектата.Пожелавам ти новата 33-ка да ти носи още повече радост и добри преживявания и да не се завърта много покрей сервизи.
        Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
        Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
        Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

Добре дошъл и от мене!
          На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
          Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

Welcome Back!!!!!Добре дошъл отново в лудницата

Даи да видим с какво разполагаш
            Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Оригинален скоростен лост

Здравейте ,
              Искам да попитам случайно на някой да му се намира скоростен лост ,по точно "топката" отгоре за 33-ка,защото искам оригинална ,а в момента е едно студено желязо.

PS:Колеги нищо не казахте за екземпляра към който съм се насочил,някоя препоръка ,преди карах карбураторна тази е с инжекцион ???
              Last edited by staiger; d.m.y г., 22:22.
              Звукът може да бъде

Comment

Тавана мога да ти по подаря, ако си заинтерсован
                33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Ами мазно ти казваме-добре дошъл/То лоста и останалото ще ти намериме!Готов ли си,обаче за сектата!?Тука гавраджиите са на ниво!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

разбира се .......

е как да не съм готов за сектата .Щом съм тука .

---------- Post added at 00:08 ---------- Previous post was at 00:04 ----------

Крис за тавана сам сагласен ,но все пак искам да си го платя + бирите .)))))))

сетих се и друго как безопасно да махна фолиото от стаклата и най-вече от задното ,какъв е чалъма да не прецакам реотана
                    Last edited by staiger; d.m.y г., 00:11.
                    Звукът може да бъде

Comment

Пиши едно лс като си готов да измислим как ще стигнат до теб, сок мултивитамин пием
                      33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

ок скоро ще е .просто искам да се доближи до оригинално изпълнение без много труфене
                        Звукът може да бъде

Comment

Браво!Стила предио всичко!

Comment

утре правя договора и я взимам,
                            Звукът може да бъде

Comment

Няма да сгрешиш, гледана е само от маняци. Това е твоята кола, а ако излезе проблем винаги може да помагаме.
                              33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

Working...
                              X